O NÁS

AKO TO CELÉ VZNIKLO?

 

Za zrodom značky DOG’S OFFICE stojíme my traja – mama, dcéra a náš štvornohý spoločník Elvis. Keď sa u Elviska začali prejavovať prvé známky alergie, sprevádzané svrbením labiek, opuchmi a výrastkami, vedeli sme, že to bude beh na dlhú trať, no urobíme všetko pre to, aby sme mu priebeh alergie čo najviac uľahčili alebo ho úplne eliminovali. Veterinár mu potvrdil alergiu na prach a roztoče a tak sme sa rozhodli konať. Začali sme tým najhlavnejším - miestom, kde Elvis trávi najviac času - jeho pelechom. Mal veľký pelech, nie úplne najlacnejší, no potiahnutý látkou, ktorá zachytávala prach ako magnet. Poťahy pelechu samozrejme nebolo možné prať. Rozhodli sme sa, že sa pokúsime vymyslieť pelech, ktorý mu bude ako alergikovi absolútne vyhovovať!

Navrhli a vyrobili sme mu pelech - veľký, pohodlný, štýlový a s prateľnými poťahmi. Vyplnili sme ho kvalitnou, certifikovanou penou, ktorá zabraňuje ukladaniu roztočov. Ako bonus sme mu ušili odnímateľný vankúšik, ktorý si veľmi obľúbil. Pokus vyšiel nad očakávania a Elviskov stav sa po pár týždňoch viditeľne zlepšil. Nápad s výrobou pelechov sa nám zapáčil a osvedčil natoľko, že sme sa rozhodli takto pomôcť aj ďalším psíkom, alergikom aj nealergikom. Chceme všetkým psíkom dopriať oddych, ktorý by sme im mohli závidieť aj my ľudia. Tiež nám nie je jedno, na akom matraci spíme. S dobrým spánkom prichádza dobrá nálada a pozitívna energia, ktorá zaručuje hladký priebeh celého dňa.

To ale nie je všetko! Kúpou nášho pelechu si nekupujete len vysokokvalitný slovenský výrobok, ktorý vydrží roky, ale tiež absolútny komfort pre vášho miláčika. Časť výťažku z každej jednej objednávky navyše putuje na podporu slovenských útulkov. Aby sa mali lepšie aj tí chlpáči, ktorí zatiaľ nemali šťastie na vysnívaný domov.
Ďakujeme všetkým, ktorí sa rozhodnú pre kúpu produktu DOG’S OFFICE!

Darina & Henriette & Elvis

Naše produkty